Verzenden Retourneren

RETOURSERVICE

Pearlsanitair.NL hanteert een bedenktermijn van 14 dagen. Je kunt alle artikelen binnen 14 dagen na ontvangst, onder bepaalde voorwaarden, retourneren. 

Mocht je je bedenken en een bestelling willen retourneren, dan verzoeken wij je uitdrukkelijk onderstaande procedure te volgen en de bestelling niet te weigeren aan de deur. Je bestelling komt dan niet retour bij ons maar zal retour worden gestuurd naar onze verzendpartner, waardoor we je bestelling niet retour kunnen verwerken.

 

VOORWAARDEN

- Artikelen moeten (indien mogelijk) in de originele verpakking worden teruggestuurd.

- Bij het retourneren van de artikelen altijd het ordernummer en naw gegevens meesturen.

- Prijskaartjes en artikelkaartjes mogen niet worden verwijderd van het artikel.

Let op! Retouren die niet aan de gestelde retourvoorwaarden voldoen zullen door ons worden retour gezonden. De kosten hiervan zijn voor rekening van de klant.
 

WIJZE VAN RETOURNEREN

- De verzendkosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening.

- De verzenddoos kun je afgeven bij een postkantoor bij jou in de buurt.

Om gebruik te kunnen maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via (E-mail). Om gebruik te maken van dit recht meldt u eerst uw retour aan via (E-mail). U ontvangt van ons het juiste adres voor de retourzending.

VERWERKING EN TERUGBETALING

Na retourzending van jouw pakket ontvang je zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 14 dagen) het door jou betaalde bedrag terug op je rekening.

Het kan natuurlijk voorkomen dat u niet helemaal tevreden bent met uw bestelling. Wat de reden ook is, u heeft als consument het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren zonder opgave van reden. 

GARANTIE EN DEFECTEN

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wij verzoeken u een defect zo snel mogelijk na constatering bij ons te melden. Indien het gebrek binnen de garantie valt, zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Garantie geldt uiteraard niet op producten met schade als gevolg van val en warmte schade en/of onjuist gebruik van de producten.